Wednesday 27 July 2011

De Waarheid Zoeken


Ik schrijf dit briefje gewoon om de nederlandse mensen die in Holland en buitenlanden wonen te laaten weten over het waarheid die gebeurd in het Arabische wereld tegenwoordig. Meeste van jullie zullen hopelijk het weten over het grote en zwak protesten die begonnen in Egypt en daarna verspreid naar de rest van de Arabische wereld.

Ik ben en kan niet zeker blijven over hoe het mensen in Europe ziet deze nieuws en hoe ze ziet de Arabische mensen terwijl deze protesten. Ik vind het echt belangrijk aan mij om iedereen te laaten weten hoe de waarheid is en hoe jullie moeten het zien.

Van meeste van wat ik onderzoek in gedaan had, hoe Amerika en veel andere landen het ziet, dat de Arabische mensen zijn hevig en boos. Moeten jullie dit feit nooit geloven. Ze zijn niet hevig of boos; eigenlijk ze zijn wel boos en wie zal niet boos zijn in dat situatie?

Meeste van de Arabische landen hadden het zelfde heersers voor meer dan 40 jaren zonder pauzen. De mensen hebben geen stem, geen kracht, en zeker geen keuse. Voor meer dan 40 jaren was er geen or bijna geen gedachten voor mensen de overhead te vernielen of breken, maar nu wel.

Iedereen moeten goed wensen voor hen houden, terwijl ze vechten en vechten voor zijn veiligheid, gezondheid, vrijheid en democratie in hun landen.

Dit is iets die bijna niemand had voorspeld. Ja, sommige mensen wissen weld at iets zo zal uiteindelijk gebeuren tenzij  de dictatorship regime veranderd maar niemand zou oit kunden voorspellen dat iets zo grote kan gebeauren en zo snel kan verspreiden. Laat wij ze Arabische mensen niet veroordelen maar andersom.

Terrorism is iets die heft voor een heele lange tijd bestaat maar mensen tegenwoordig, vooral mensen als geert wilders zeggen en geloven gewoon dat de enige vorm van terrirosm bestaat door de muslim mensen. Dat is ook niet waar en moet je zulke dingen nooit geloven. Terrorism bestaat omdat mensen vechten voor zijn eigen vrijheid en dit gebeurd nu in veel landen van de wereld.

Moet je niet geloven alles die jij op TV kijkt en soms moet je ook probeeren om te zoeken voor het waarheid. Als je de waarheid zoekt, ga je het uiteindlijk vinden.

No comments:

Post a Comment